مواد لازم برای طرز تهیه ساندویچ ماهی ساردین
ماهی ساردین: تعداد دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن دلخواه برای سرخ کردن: به میزان لازم
کلم بنفش: مقدار دلخواه
پیاز بنفش: یک عدد
نان همبرگر: تعداد دلخواه
آووکادو: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
حبه سیر: تعداد دلخواه
خیارشور: تعداد دلخواه
مرحله اول طرز تهیه ساندویچ ماهی ساردین
برای تهیه ساندویچ ماهی ساردین ابتدا ماهی ها را تمیز کرده، با آب به طور کامل می شوییم. برای گرفتن آب اضافی اش در آبکش می گذاریم. کمی که آب اضافی اش گرفته شد به آنها نمک می زنیم و خوب ماهی ها را تکان می دهیم تا نمک به طور مرتب به همه ی قسمت های تمام ماهی ها برسد.
در این مرحله باید ماهی هایی را که حسابی نمکی شده اند داخل پودر سوخاری بغلطانیم، سپس برای اینکه پودر سوخاری اضافی از روی ماهی ها برداشته شده، به شکلی یکنواخت و مرتب روی ماهی ها را بگیرد آنها را به طور کامل در آبکش تکان می دهیم.
مرحله دوم
دونه دونه ماهی های ساردین را به شکل ستاره ای و مرتب در یک پیش دستی می چینیم، به طوری که شکم ماهی ساردین به سمت بالا باشد سپس خمیر اضافی داخل نان همبرگری را خالی می کنیم.
یک عدد آووکادو را حسابی و مرتب له می کنیم و به آن آب لیمو ترش اضافه می کنیم. سپس حبه سیر را که آن هم کامل و مرتب له کرده ایم و با فلفل مخلوط کرده ایم به آووکادو اضافه کرده، کاملا به طور یکنواخت و مرتب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ ماهی ساردین خمیر اضافه ی نان همبرگر را در می آوریم و مخلوط مرحله ی چهارم را به شکل یکنواخت و مرتب بر روی هر دو بخش نان می مالیم.
ماهی های چیده شده در مرحله سوم طرز تهیه ساندویچ این ماهی را در ماهی تابه ای که کمی روغن در آن ریخته ایم سرخ می کنیم. دقیقاً مثل سرخ کردن همبرگر به صورتی که تمام قسمت های آن به شکلی مرتب سرخ شود.
مرحله آخر
مرحله ی نهایی طرز تهیه ساندویچ این ماهی یعنی درست کردن یک ساندویچ با پیازهای حلقوی شده ی مرتب و خیارشور و کلم قرمز که چیدن مرتب آن به سلیقه و خواست شما عزیزان سپرده می شود. نوش جان